Fortrolighedspolitik

Tak for at få adgang til hjemmesiden. Vi respekterer dit privatliv og ønsker at beskytte dine personlige oplysninger. For at lære mere, læs venligst vores personlige oplysninger.
Denne fortrolighedserklæring forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger. Denne fortrolighedserklæring forklarer også de skridt, vi har taget for at sikre dine personlige oplysninger. Endelig forklarer denne fortrolighedserklæring dine muligheder for indsamling, brug og offentliggørelse af dine personlige oplysninger. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du de fremgangsmåder, der er beskrevet i denne meddelelse.
Indsamling af oplysninger:
Vi indsamler oplysninger fra dig på flere forskellige måder på denne hjemmeside. Et mål med at indsamle personlige oplysninger fra dig er at give en effektiv, meningsfuld og tilpasset oplevelse. For eksempel kan vi bruge dine personlige oplysninger til at:
Hjælp til at gøre denne hjemmeside nemmere for dig at bruge ved ikke at skulle indtaste oplysninger mere end én gang.
Hjælp dig med hurtigt at finde oplysninger, produkter og tjenester.
Hjælp os med at oprette indhold på dette websted, der er mest relevant for dig
Hjælp dig med nye oplysninger, produkter og tjenester, som vi tilbyder.
Registrering og bestilling:
Inden du bruger bestemte dele af dette websted eller bestiller produkter, skal du udfylde en online registreringsformular. Under registreringen bliver du bedt om at give os visse personlige oplysninger, herunder men ikke begrænset til dit navn, fragt- og faktureringsadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og kreditkortnummer. Derudover kan vi også bede dig om dit bopælsland og / eller organisationens driftsland, så vi kan overholde gældende love og bestemmelser og for dit køn. Disse slags personlige oplysninger bruges til faktureringsformål, for at opfylde dine ordrer, for at kommunikere med dig om din ordre og vores hjemmeside og til intern markedsføring. Hvis vi støder på et problem, når du behandler din ordre, kan vi bruge de personlige oplysninger, du giver os til at kontakte dig.
Emailadresser:
Flere steder på webstedet tillader dig at indtaste din e-mail-adresse til formål, herunder men ikke begrænset til: at tilmelde dig gratis reklamemeddelelser; At anmode os om at underrette dig, når vi modtager et nyt mærke eller en ny produktstil At tilmelde dig vores nyhedsbrev. Din deltagelse i en konkurrence er helt frivillig, og du kan vælge, om du vil deltage og videregive oplysninger til os. Vi bruger disse oplysninger til at underrette konkurrencevinderne og tildele præmier. Vi kan skrive navnene og byerne på konkurrencevinderne på vores hjemmeside.
Enhver og alle de oplysninger, der indsamles på dette websted, vil blive holdt strengt fortrolige og vil ikke blive solgt, genanvendt, udlejes, offentliggjort eller udlånt! Eventuelle oplysninger, du giver, vil blive holdt mest forsigtige og vil ikke blive brugt på måder, som du ikke har accepteret.
Hvis vi ændrer eller opgraderer denne fortrolighedserklæring, vil vi sende ændringer og opdateringer på denne hjemmeside, så du altid vil være opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, bruger og offentliggør. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne fortrolighedserklæring fra tid til anden, så du vil vide, om fortrolighedserklæringen er blevet ændret eller opdateret. Hvis du har spørgsmål til beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte os.