Om os

Som en professionel eksportvirksomhed tilbyder www.nikedks.com en række fashionable sko, der har de nyeste stilarter rundt om i verden. Vi søger at tilbyde produkter med høj kvalitet til lav pris til lande over hele verden Samt tilfreds kundeservice.

Din tilfredshed er, hvad vi forfølger.

Vores fordele

Bred vifte af kvalitetsartikler til dig

Som en førende global online butik vil vi altid tilbyde de nyeste stilarter i bred vifte af kvalitetssko. Vi sætter pris på forskellige kunders modebehov. Nye banebrydende modeartikler på vores web giver dig flere valgmuligheder og giver dig større tillid til at vise din personlighed.

Gunstige   priser for dig

At holde vores omkostninger lave giver konkurrencedygtig pris til rådighed for hver kunde. Hvis du er interesseret i vores produkter, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi er overbevist om, at du vil nyde alle de fantastiske ting til rådighed til sådanne gunstige priser.

Hurtig levering til dig

Din ordre bliver nøje kontrolleret og pakket sikkert inden afsendelse. Vi sender vores ordre om 24 timer. Vi kan sende vores varer til tusindvis af kunder til de fleste dele af verden hver dag med EMS.   Hurtig forsendelse og god pakning er også vores prioritet som et førende internationalt online modebutik. Vi tilbyder gratis forsendelse via EMS (18-25 dage) og $ 8 for DHL (8-12 dage).   DHL har normalt 2 sporingsnumre for hver pakke. Du får det andet sporingsnummer, der kan bruges til at spore på DHL 3 dage efter   vi sender dig det originale sporingsnummer.     DHL kan ikke Acceptere POBox forsendelsesadresse. For anden adresse har DHL en streng regel. Så vær sikker på at du forlader et rigtigt bynavn (ikke en by eller et fællesnavn) og en korrekt postnummer.

Bedste kundeservice til dig

Din tilfredshed er og vil altid være vores højeste prioritet. Vi værdsætter vores forhold til hver enkelt af vores kunder, så vores professionelle kundeservice team er altid til rådighed for at hjælpe dig. Vi tilbyder dedikeret live chat service og e-mail service til alle dine henvendelser og eftersalgsservice for at give dig et øjeblikkeligt svar.

Vi er sikre på, at vores fantastiske produkter og professionelle kundeservice får dig til at nyde alle dine oplevelser på www.nikedks.com   Vær ikke tøvende! Gå og tag dine rigtige produkter hjem, de vil bringe dig nydelse.